Uitnodiging conferentie CIV Bio Sciences – 26 mei

Het Centrum Innovatief Vakmanschap (CIV) Bio Sciences organiseert samenwerking aan de Human Capital Agenda op het Leiden Bio Science Park (LBSP). Zonder samenwerking geen goede aansluiting van onderwijs, bij- en nascholing op de arbeidsmarkt, zonder samenwerking onvoldoende goed gekwalificeerde medewerkers op het park. De conferentie vindt plaats op woensdag 26 mei van 15.00 – 17.00 uur.

Dit CIV ging in november 2020 van start. De General Manager van Janssen Biologics, de directeur van het Leiden Bio Science Park, de wethouder onderwijs van Leiden en de voorzitter van het College van Bestuur van mboRijnland riepen andere bedrijven, opleidingen en overheden op om aan te sluiten als partner. Een half jaar later tekenen nog meer bedrijven, instellingen en overheden voor deelname aan dit centrum.

Om dit moment te markeren organiseert het CIV een werkconferentie, een online event vanuit de studio die speciaal wordt opgezet in het nieuwe Biopartner 5.

Programma woensdag 26 mei
15.00 – 17.00 uur

Plenair
– Ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen partners en het CIV Bio Sciences.
– Lezing van Peter Ros, Heart & Mind shaker

Deelsessies rond “Samenwerken, hoe werkt dat?”
Leren van de natuur door Saskia van den Muijsenberg –Founder BiomimicryNL
De omgekeerde leerweg door De Leermeesters 
Divers denken en doen door Peter Ros en Erik Kuperus

Welkom zijn alle betrokkenen bij en geïnteresseerden in de totstand-koming van het CIV Bio Sciences – bedrijven, overheid en onderwijs. Klik hier om je aan te melden.

Gerelateerd nieuws