Uitnodiging CIV Bio Sciences Jaarevent 2024

Samenwerken aan de promotie van bio sciences

Woensdag 26 juni 2024

Inloop 15:00, programma 15:30-17:30, borrel

Burumazaal, Gebouw 3, Onderwijsgebouw LUMC, Hippocratespad 21, 2333 ZD, Leiden

Met plezier nodigen we jou uit voor het tweede Jaarevent van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Bio Sciences. We hebben voor dit jaarevent het thema ‘Samenwerken aan de promotie van bio sciences’ gekozen. Immers, het Leiden Bio Science Park bestaat dit jaar veertig jaar en dat willen we vieren. Waar beter dan bij CIV partner Leids Universitair Medisch Centrum, waar alle aspecten van deze machtig mooie sector bij elkaar komen?

Het versterken van het imago van de bio sciences is een van de vier ambities van het CIV. Door krachten te bundelen kunnen we het verschil maken: meer jongeren enthousiasmeren voor bètatechniek, meer (toekomstige) professionals motiveren voor een carrière in de bio sciences, op het LBSP.

We beloven een dynamisch en gevarieerd programma. We delen wat er al is, dromen over wat zou kunnen zijn (wat wil jij?) en we duiken nog eens in de broodnodige samenwerking van bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Resultaat: kennis en inspiratie en nieuwe contacten om direct door te pakken. Want wie wil er nu niet bijdragen aan ons aller gezondheid?

Meld je aan en wij zorgen voor de rest.

CIV partners en iedereen met een interesse in samenwerken aan voldoende, toekomstbestendige en gemotiveerde vakmensen voor de bio sciences is welkom. De bijeenkomst is gratis en in het Nederlands. Het volledige programma volgt.

Aanmelden

Team CIV Bio Sciences

Gerelateerd nieuws