Sandra Migchielsen gestart als programmamanager

Per 1 maart is Sandra Migchielsen gestart als programmamanager van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Bio Sciences. 

Aangesteld bij mboRijnland is zij er voor alle CIV partners! Een belangrijke opdracht die zij ook meekrijgt is om samen met de partners eind juni 2022 een nieuwe ‘RIF aanvraag’ voor het CIV Bio Sciences in te dienen. Sandra is tevens community manager van het te ontwikkelen Ecosysteem Leven Lang Ontwikkelen rond mbo en hbo op het Leiden Bio Science Park. Eind 2021 sloten de CIV partners hiertoe een akkoord met de Economic Board Zuid-Holland. Het Ecosysteem LLO maakt weer deel uit van de Human Capital Agenda van het LBSP. 

Leiden en de Life Sciences zijn bekend terrein voor Sandra. Zij studeerde Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden en promoveerde bij Dinko Valerio. Pionieren, publiek private samenwerkingen smeden en innovatie stimuleren deed zij vaker. Tussen 2007 en 2015 bouwde zij vanuit de Amsterdam Economic Board het cluster Life Sciences & Health op in de Metropool-regio Amsterdam. Recent, bij de GezondheidFabriek, draaide het ook om talentontwikkeling, nu in zorg en welzijn. 

‘Back to the roots’ maakt zij graag kennis op weg naar veel succesvolle verbindingen op het LBSP.  

Gerelateerd nieuws