Ontbijt Uitnodiging Randstad: Samen anders kijken naar talent – 5 februari 2024

Graag nodigt Randstad jou uit voor een ontbijtbijeenkomst op 5 februari met als thema “Samen anders kijken naar talent”. Ruben de Graaf, directeur Randstad Inhouse Services, Natascha van der Laan, manager Randstad Vakopleidingen en Inge Postma, sales manager onderwijs, praten jou bij over dit onderwerp over de as van twee thema’s: employer branding en opleiden.

Employer Branding
Een sterk employer brand maakt hét verschil in de strijd om talent op de arbeidsmarkt. Het Randstad Employer Brand Research biedt unieke inzichten in de wereld van werk en laat zien welke werkgevers het meest aantrekkelijk zijn in het land. Daarbij hebben we gekeken naar 25 verschillende sectoren in Nederland. De life sciences branche is als high tech sector meegenomen in het onderzoek. De onderzoeksresultaten geven je niet alleen handvatten bij het vinden en aantrekken van nieuwe medewerkers, zoals laboranten, maar het is ook cruciaal voor het vasthouden van de medewerkers die al bij je werken en die je hard nodig hebt voor succes en groei in de toekomst.

Opleiden
Vakmensen zijn zeker in de life sciences sector schaars. Als werkgever is het daarom belangrijk om te focussen op talentontwikkeling. Door naar talent te kijken vanuit kwaliteiten, motivatie en potentie vergroot je als bedrijf jouw mogelijkheden. Met opleidingen en trainingen bied je talent de kans om te groeien in hun baan of zich om te scholen. Natascha van der Laan vertelt jullie graag meer over Randstad’s maatwerkoplossingen aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden van vergelijkbare bedrijven.

Datum: 5 februari 2024
Tijd: Inloop 8:45 uur, Start programma  9:00 – 10:30 uur
Locatie: Randstad Uitzendbureau, Langegracht 70, Leiden (PLNT), Zaal The Arena op de 2e verdieping. Randstad Uitzendbureau/ PLNT zit op 10 minuten loopafstand van Station Leiden Centraal. Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren bij Parkeergarage Langegracht

Meld je hier aan. Het is gratis. 

Waarom deze bijeenkomsten? Vanuit de ambitie een aantrekkelijk innovatiedistrict te zijn willen we op het Leiden Bio Science Park meer en beter samenwerken en synergie realiseren op het gebied van ‘human capital’. De CIV Bio Sciences partners nemen het voortouw door met en van elkaar (en anderen!) te leren hoe Leven Lang Ontwikkelen (LLO) voor bio sciences professionals kan worden ingezet. Ook kijken we naar de behoefte aan opleiding en training. De gastpartner bepaalt het programma van deze bijeenkomst. Zo gaan bedrijfsleven, onderwijs en overheid gezamenlijk op expeditie naar dit grotendeels onontgonnen gebied. Het CIV-project ‘Ecosysteem LLO’ is onderdeel van de bredere Human Capital Agenda LBSP en ontvangt een bijdrage van het Human Capital Akkoord Zuid-Holland. De focus van het CIV ligt op vaktalent en -training.

Gerelateerd nieuws