Eat your frog! & Wat is jouw route naar professional training op het LBSP? – Uitnodiging 13 mei 2024

 

Graag nodigen we je uit voor een nieuwe Leven Lang Ontwikkelen netwerkbijeenkomst op maandag 13 mei a.s.

Om een aantrekkelijke werkplek te zijn, moet er op het Leiden Bio Science Park (LBSP) meer en beter worden samengewerkt op het gebied van talent. CIV Bio Sciences is sinds 2022 samen met haar partners op expeditie. In de Leven Lang Ontwikkelen (LLO) Learning community onderzoeken we de specifieke behoeften aan en mogelijkheden van LLO om talent te ontwikkelen en ondersteunen.

Wat hebben we opgehaald uit onze netwerkbijeenkomsten? Men is zich niet altijd bewust van het LLO aanbod dat het LBSP te bieden heeft. Graag stellen we het LLO loket in wording en de nascholingsmogelijkheden op het Leiden Bio Science Park aan je voor. We gaan met elkaar in gesprek over nascholingsbehoeften en hoe het LLO loket eruit moet zien.

Een terugkerend thema op onze LLO events is de behoefte aan professional skills, zoals bijvoorbeeld time management.

Geen tijd?

Prop jij ook teveel afspraken en taken in je beschikbare tijd? Is de dag om na het behandelen van je e-mail? Kamp je met uitstelgedrag als je ergens tegenop ziet? Maak kennis met een paar handige tools & tricks uit de cursus Timemanagement en maak betere keuzes bij het indelen van je tijd.

Dit onderdeel wordt verzorgd door Gise Straatsma, trainer persoonlijke ontwikkeling en leiderschap bij Hogeschool Leiden.

Voor wie? Iedereen met interesse in professional training of LLO, HR professionals, (lab)managers

Waar? Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11, 2333CK, Leiden

Tijd? Inloop 15:00, start 15:30, borrel 17:00

Bereikbaarheid? Hogeschool Leiden is goed bereikbaar vanaf het Centraal Station, te voet of op de fiets. Als je met de auto komt, kun je dit aangeven en zullen wij ons best doen een plek te reserveren.

REGISTREREN? Je kunt je hier opgeven voor deze (gratis) workshop en sessie.

We hopen je op 13 mei te begroeten op Hogeschool Leiden. Deze bijeenkomst is in het Nederlands.

 

Waarom deze bijeenkomsten? Vanuit de ambitie een aantrekkelijk innovatiedistrict te zijn willen we op het Leiden Bio Science Park meer en beter samenwerken en synergie realiseren op het gebied van ‘human capital’. De CIV Bio Sciences partners nemen het voortouw door met en van elkaar (en anderen!) te leren hoe Leven Lang Ontwikkelen (LLO) voor bio sciences professionals kan worden ingezet. Ook kijken we naar de behoefte aan opleiding en training. De gastpartner bepaalt het programma van deze bijeenkomst. Zo gaan bedrijfsleven, onderwijs en overheid gezamenlijk op expeditie naar dit grotendeels onontgonnen gebied. Het CIV-project ‘Ecosysteem LLO’ is onderdeel van de bredere Human Capital Agenda LBSP en ontvangt een bijdrage van het Human Capital Akkoord Zuid-Holland. De focus van het CIV ligt op vaktalent en -training.

Gerelateerd nieuws